Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Convocatòria de sessió formativa sobre al•lèrgens per a activitats alimentàries

Convocatòria de sessió formativa sobre al•lèrgens per a activitats alimentàries

12 de juny de 2017

El Servei Municipal de Salut i Consum de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès té prevista la realització d’una jornada de formació sobre al•lèrgens, dirigida als titulars d’establiments alimentaris, bars i restaurants on es duguin a terme activitats de manipulació, venda i degustació de productes alimentaris.
Aquesta activitat vol donar a conèixer la informació que s’ha d’oferir a les persones consumidores en el cas dels aliments que s’ofereixen sense envasar, els envasats als llocs de venda a petició del comprador/a, i els envasats per a la seva venda immediata. Es tractaran els productes que provoquen al•lèrgies o intoleràncies i com s’ha d’oferir la informació, tant als establiments minoristes com als de restauració.
Es portaran a terme dues sessions formatives a càrrec del tècnic de la Unitat de Control i Disciplina del Mercat de la Diputació de Barcelona, Rafael Luna, el proper dimarts dia 20 de juny, a la tarda: a les 15h i a les 17h, a l’Auditori de l’Edifici de l’Enològica, al carrer Amàlia Soler, 27-29. 
Les persones interessades a realitzar la inscripció poden emplenar el formulari que trobaran a l’adreça https://goo.gl/forms/JPAsopjznirIqauw1 o trucar al telèfon 93 892 03 58, extensió 1790.