Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Tallers per cuinar el Gall del Penedès

28 de novembre de 2016

 

 

Aprofitant la proximitat de la Fira del Gall i amb l’objectiu de desmitificar la dificultat de cuinar el Gall del Penedès, el Servei  d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ofereix els tallers “EL GALL DEL PENEDÈS A LA CUINA DE NADAL, CUINA PER A TOTHOM!”
Una proposta composada per tres tallers i tres receptes on es podrà aprendre a cuinar el Gall del Penedès de la mà de Gemma Riera. 
•    Dilluns, 5 de desembre, de 15,15 a 16,15h, Gall del Penedès al vi negre
•    Dilluns, 12 de desembre, de 19 a 20h, Gall del Penedès farcit a la manera tradicional
•    Dimecres, 14 de desembre, de 15,15 a 16,15h, Gall del Penedès amb crema de raïm
Aquesta tallers volen fer difusió de les bondats del Gall del Penedès a la cuina, perdre la por a cuinar-ho i fomentar el seu consum durant les festes nadalenques. 
Els tallers es realitzaran a La Fassina (av. Catalunya, 22) i la inscripció és gratuïta tot i que és imprescindible reserva prèvia (places limitades) a: [email protected] o al 938 181 254.