TALLER DE CUINA D'APROFITAMENT
Dia 13 de març de 2018 al Mercat de Sant Salvador
De 18.30 a 20h
Servei Municipal de Mercats de l'Ajuntament de Vilafranca. Tel. 938920358 correu-e: [email protected]
Taller de cuina d'aprofitament a càrrec de Gemma Riera.
Una de les claus per evitar el malbaratament alimentari és aprofitar les sobres. Desem les restes dels àpats, per petites que siguin, i tinguem-les presents en els menús setmanals. Podem establir el dia de menjar sobres, en què cada comensal pugui triar quin plat s’acaba o en què s’aprofiti tot reunit en forma de truita, de croquetes, de puré, de canelons o de samfaina. El menjar massa madur tampoc està renyit amb la gastronomia. Pensem per exemple en el pa amb tomàquet.
Cuinar amb sobres d’altres àpats és una invitació a fer servir la imaginació. Com que mai tenim el mateix tipus de restes, haurem d’enginyar-nos-les per donar-los sortida amb tot tipus de combinacions. Per donar-vos algunes idees, us convidem a assistir als tallers que portarem a terme als Mercats Municipals.