Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Com reclamar les clàusules abusives de les hipoteques

Saps si tens alguna clàusula que podria ser abusiva a la teva hipoteca com ara una clàusula terra, l´'index de revisió IRPH o una clàusula que t'imputa el càrrec de totes les despeses de constitució de la hipoteca? Saps quan, com i on reclamar?

Pots consultar els enllaços següents o venir al Servei Municipal de Consum de l’Ajuntament de Vilafranca per obtenir informació detallada sobre el procediment que cal seguir en cada cas i els models de reclamació que cal presentar o assessorar-te sobre l’oferta que et faci la teva  entitat. S'ha de sol·licitar cita prèvia al telèfon 938920358 o al correu electrònic oac@vilafranca.org si esteu empadronats a Vilafranca. També us podeu adreçar a una Associació de consumidors o al Servei d’Orientació Jurídica de la Generalitat (SOJ).

Accessibilitat