Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Compra de manera segura per internet

La campanya divulgativa ‘Evita fraus en les compres a internet’ et  facilita consells i recomanacions per fer compres a través de la xarxa. Coincidint amb el Dia del Consumidor del 15 de març, el Servei Municipal de Consum dona continuïtat a la campanya iniciada l’any passat per la Diputació de Barcelona, centrada en les operacions de comerç electrònic.

En els darrers mesos s’ha registrat un increment de les compres en línia amb la incorporació de grups de població que fins ara no utilitzaven aquest canal de compra i això ha suposat també un augment de les reclamacions.
· De les consultes i reclamacions que rep l’OMIC, entre el 15% i el 20% fan referència a operacions de compra on line, i els casos més habituals es donen per l’adquisició de productes en pàgines no segures.

 

Accessibilitat