Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Com contactar

 • Visites presencials
  Per demanar assessorament personalitzat al Servei Municipal de Consum i  presentar queixes, reclamacions o denúncies cal demanar cita prèvia a l'Oficina d'Atenció Ciutadana –OAC- de l’Ajuntament, en el seu horari d’obertura habitual o per telèfon trucant al número 938920358.
  També podeu enviar un  correu electrònic a l'adreça oac@vilafranca.org.
  Si no necessiteu assessorament i porteu el full oficial de reclamació/denúncia ja emplenat, el podeu presentar directament a l’OAC sense demanar cita prèvia.
  Per fer qualsevol tràmit cal portar una fotocòpia de la documentació pertinent (contracte, factura, rebut, tiquet, garantia...). 
   
 • Per telèfon i per correu electrònic
  Es poden fer consultes sobre temes de consum enviant un correu a l'adreça omic@vilafranca.org o a través del formulari de contacte.
   
 • Per correu ordinari
  Es poden enviar les queixes, reclamacions i denúncies per escrit, dirigides al Servei Municipal de Consum de l'Ajuntament de Vilafranca, carrer de la Cort, 14, 08720 Vilafranca del Penedès.