Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Els mercats municipals de Vilafranca adapten els seus horaris a l’estat d’alarma

23 de març de 2020

Amb motiu de l’actual situació d’excepcionalitat, els Mercats Municipal de Vilafranca han modificat els seus horaris per adaptar-se a l’estat d’alarma decretat.

  • El Mercat de Sant Salvador obre de dilluns a dissabte  de 9 a 19h ininterrompudament.
  • El Mercat de la Carn obre de dilluns a divendres de 8.30 a 13.30h. Només obre la tarda de divendres, de 17 a 20.30h i el dissabte continua obrint de 7 a 14h.
  • El Mercat diari de la Verdura ofereix fruita i verdura a la plaça de Sant Joan, de dilluns a divendres de 8 a 13.30h.
    Les parades segueixen les mesures recomanades per la Generalitat de Catalunya, però es recorda a la clientela que ha de prendre també les mesures necessàries per autoprotegir-se i protegir la resta de la ciutadania.

Us recordem que en aquest enllaç hi trobareu el contacte amb els productors de la terra, per al subministrament de producte fresc de km0