Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

L’Ajuntament recomana utilitzar els aparcaments perifèrics

02 de juliol de 2020

Dissabte passat 27 de juny va entrar en vigor la nova mesura de tallar al trànsit de vehicles la rambla de Nostra Senyora per tal que s’hi puguin instal•lar parades del Mercat setmanal dels Dissabte i així espaiar la zona comercial del mercat garantint-ne la continuïtat i evitar les aglomeracions de persones com a mesura per evitar el contagi de la COVID-19.

Després de l’experiència satisfactòria de dissabte passat, l’Ajuntament de Vilafranca recomana als conductors de vehicles que acudeixen a Vilafranca arran del mercat que evitin accedir en vehicle al Centre per la rambla de Nostra Senyora i que els estacionin als aparcaments perifèrics situats majoritàriament als accessos a Vilafranca per les diverses carreteres que hi conflueixen o a l’aparcament de Cal Rondina (accessos pels c/ Santa Clara i Cid).

Així mateix a partir d’aquest dissabte també se senyalitzarà un desviament per als vehicles que vulguin accedir a l’aparcament de la rambla de Sant Francesc/plaça del Penedès, que hauran de fer-ho a través dels carrers Santa Digna, Amàlia Soler, Germanor i av. Tarragona.

Finalment, el tall de trànsit els dissabtes a la rambla de Nostra Senyora també comporta afectacions al bus urbà. Així en horari de mercat queden inutilitzades les parades de Cal Bolet/Migdia i d’av. Tarragona/Vidal.

Accessibilitat