Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

TAULA RODONA. CULTIU ECOLÒGIC O TRADICIONAL: AVANTATGES I INCONVENIENTS

30 de maig de 2023

La Unió de Consumidors de Catalunya organitza a Vilafranca el VIIIè Cicle de Conferències sobre Alimentació, Salut i Consum Responsable, amb una taula rodona sobre el tema Cultiu ecològic o tradicional, avantatges i inconvients que tindrà lloc el proper dia 6 de juny a les 18h a l'auditori de l'Enològica, al carrer Amàlia Soler, 29. 

El consum de productes ecològics ha augmentat en els darrers anys a mida que la societat s’ha anat conscienciant de l’alt cost que té per al medi ambient i per la nostra salut el model agroalimentari predominant avui dia, que fa un ús intensiu dels recursos.

Per entendre millor les diferències entre l’agricultura ecològica i la tradiconal, els avantatges i inconvenients que tenen, comptarem amb la participació del dos ponents que debatran des del punt de vista del sector de la producció ecològica i des del punt de vista de les persones consumidores:

Senyor Isidre Martínez i Badia, responsable de producció agrària ecològica del Servei d’Ordenació Agrícola de la Direcció General d’Agricultura i Ramaderia 

Senyora Núria Mallén i Esplugas, dietista-nutricionista de Codinucat.

L'acte és gratuït i l'assistència pot ser presencial o en línia. No és obligatòria la inscripció prèvia. Per a qualsevol informació addicional es pot enviar un correu a [email protected] 

La jornada també es retransmetrà en línia: https://www.youtube.com/watch?v=tn5kxdUwCZU

 

Accessibilitat