Com a persona que ha destacat per la seva dedicació a les persones consumidores.
TAULA RODONA. CULTIU ECOLÒGIC O TRADICIONAL: AVANTATGES I INCONVENIENTS
30 de maig de 2023La Unió de Consumidors de Catalunya organitza a Vilafranca el VIIIè Cicle de Conferències sobre Alimentació, Salut i Consum Responsable, amb una taula rodona sobre el tema Cultiu ecològic o tradicional, avantatges i inconvients que tindrà lloc el proper dia 6 de juny a les 18h a l'auditori de l'Enològica, al carrer Amàlia Soler, 29.
El consum de productes ecològics ha augmentat en els darrers anys a mida que la societat s’ha anat conscienciant de l’alt cost que té per al medi ambient i per la nostra salut el model agroalimentari predominant avui dia, que fa un ús intensiu dels recursos.
Per entendre millor les diferències entre l’agricultura ecològica i la tradiconal, els avantatges i inconvenients que tenen, comptarem amb la participació del dos ponents que debatran des del punt de vista del sector de la producció ecològica i des del punt de vista de les persones consumidores:
Senyor Isidre Martínez i Badia, responsable de producció agrària ecològica del Servei d’Ordenació Agrícola de la Direcció General d’Agricultura i Ramaderia
Senyora Núria Mallén i Esplugas, dietista-nutricionista de Codinucat.
L'acte és gratuït i l'assistència pot ser presencial o en línia. No és obligatòria la inscripció prèvia. Per a qualsevol informació addicional es pot enviar un correu a [email protected]
La jornada també es retransmetrà en línia: https://www.youtube.com/watch?v=tn5kxdUwCZU