Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

La responsable de l’Oficina Municipal de Consum, Gabi Giralt, guardonada en els 1rs. Premis Catalunya Consum

20 de novembre de 2023

El passat divendres, 17 de novembre, la Unió de Consumidors de Catalunya -UCC- va celebrar a la seu d’UGT a Barcelona els 40 anys d’activitat i va organitzar una jornada amb diverses taules rodones sobre el paper actual  de les associacions de persones consumidores i temes vinculats amb la seguretat alimentària.

En el transcurs de la jornada, també es va fer lliurament dels 1rs. Premis Catalunya Consum, que van premiar l’Associació Celíacs de Catalunya, com a entitat que més ha destacat pel seu treball en favor de les persones consumidores; com a persona que ha destacat per la seva dedicació a les persones consumidores es va guardonar la responsable de l’Oficina de Consum de l’Ajuntament de Vilafranca, Gabi Giralt; i, a títol pòstum, a Josep M. Flores, com a periodista destacat per la seva feina en l’àmbit del consum.

Els premis van ser entregats pel Director de l’Agència Catalana del Consum, Albert Melià, el president de la UCC, Salvador Domínguez, i el secretari general de la UGT Catalunya, Camil Ros.

Accessibilitat